Bestellingen worden de laatste woensdag van de maand verzonden.

OLA, NAAR WAT VOOR LEKKERS BEN JIJ OPZOEK?

0.00
Geen producten in de winkelwagen.

OVER JAMONERIA

Meer dan

Alleen Spaanse

hammen

Ontstaan uit passie voor de Spaanse Gastronomie heeft eigenaar Rick de Moed Jamoneria by Rick opgezet. Na jaren in Spanje te hebben gewoond, gewerkt in diverse restaurants en hotels begon het in Nederland weer te kriebelen om met Spaanse producten te werken in Nederland.

Door de vele connecties & het spreken van de Spaanse taal was Rick in staat om de beste producten binnen te halen voor zijn onderneming. Werken met kleine familiebedrijven is een must en Rick heeft daar ook veel tijd ingestoken om deze bedrijven te vinden in Spanje.

Naast ons assortiment van topklasse is Rick ook officieel opgeleid als grootmeester in het snijden van Spaanse ham. Door deze opleiding zijn wij in staat de beste ham te selecteren die perfect past bij jouw onderneming of gewoon lekker voor thuis!

Je bent in goed gezelschap

blueness
Confuego Breda
De zeeuw
Pinxos
sabores

LEKKERe spaanse

Hammen in

jouw buurt

Naast dat wij leveren aan de betere horecazaken in Nederland is het nu ook mogelijk om deze producten thuis te bestellen. Alle producten worden door Rick zelf versneden en verpakt. Neem een kijkje in onze webshop en haal Spanje in huis!